м. Київ, вул. Резервна, 8 (Сім'ї Кульженків, 8)
RU
Меню
RU
м. Київ, вул. Резервна, 8 (Сім'ї Кульженків, 8)

Архітектурні можливості продукції ковальська представлені в рамках найбільшої будівельної виставки України

Протягом чотирьох днів проведення InterBuildExpo-2018 відвідувачі стенду Ковальська змогли оцінити широкий асортимент продукції для облаштування дорожнього покриття торгової марки Avenu, а також долучитися до мистецтва оформлення інтер'єрів декоративними матеріалами Siltek.

Цього року стенд компанії здивував не тільки різноманітністю високоякісної продукції та пізнавальними майстер-класами, а й своїм оригінальним виглядом, створеним талановитим архітектором Олегом Білєнчуком. Лаконічний і, в той же час, яскравий дизайн експозиції Ковальська заворожував погляди відвідувачів виставки та експертів будівельного ринку.

Відвідувачі виставки познайомилися з популярним асортиментом і новинками продукції Avenu, а також дізналися більше про принципи вибору тротуарної плитки та елементів ландшафтного дизайну для оформлення пішохідних зон і доріг парків, об'єктів комерційної та житлової нерухомості, тощо.

Можливості продукції Siltek були представлені готовими рішеннями з оформлення інтер'єрів та екстер'єрів декоративними штукатурками, а також лінійкою фасадних та інтер'єрних фарб. В рамках проведених майстер-класів гості стенду Ковальська мали можливість освоїти мистецтво декорування стін за допомогою дизайнерських матеріалів Siltek і ручних будівельних інструментів.